۳۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۸:۵۱
کد خبر: ۱۲۲۵۱

دوره های آموزشی پدافند غیرعامل در استان اردبیل برگزار شد

مدیرکل پدافند غیر عامل استانداری اردبیل از برگزاری دوره های آموزشی متمرکز پدافند غیرعامل برای مدیران این استان خبر داد.
سید سعدالله رییس ساداتی افزود: این دوره ها با همکاری دانشگاه فارابی ، سازمان پدافند غیرعامل کشور و وزارت کشور از 27 تا 29 بهمن در اردبیل برگزار شد.

وی گفت: در این دوره ها موضوعات مختلفی از جمله تهدیدات سایبری و زیستی ، مدیریت بحران ، اقتصاد مقاومتی ، جنگ روانی و رسانه و سازه های امن مطرح و برای رده ها و سطوح مختلف مدیران از جمله مدیران کل ، فرماندهان نظامی و انتظامی ، بخشداران و شهرداران تدریس شد.

رییس ساداتی با قدردانی از دستگاه های ملی و استانی همکاری کننده در برگزاری این دوره ها اظهار کرد: ارتقای قابلیت های استان در زمینه پدافند غیرعامل از مهم ترین اهداف و اولویت های کاری بوده و با همت مضاعف دستگاه های مختلف و جلب بیش از پیش همکاری های مردمی شاهد انجام کارهای برجسته تر و تحقق توفیقات بزرگ تر در این زمینه خواهیم بود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر
captcha